SHALOM SAPPEMEER

SHALOM SAPPEMEER De grootste en beste in broodjes en grill-gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 997 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Sappemeer. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 10:19 Eten werd niet bezorgd
23 jul 2022 om 19:33 Prima service.
11 jul 2022 om 20:43 Heerlijk eten en waar voor je geld
8 jul 2022 om 10:46 Zoals altijd zo lekker!
29 jun 2022 om 21:03 Kapsalon kipfilet besteld, Eten was slecht vebrande aardappels en super vet en de sla kon je niet echt sla noemen 2 stukjes was er overheen gevlogen
10 jun 2022 om 1:18 Super snel geleverd
5 jun 2022 om 10:49 Het was heel zout allemaal en niet goed klaar gemaakt denk ik, want ik ben er doodziek van geweest.. het kwam er de vogende dag aan alle kanten weer uit. Ik bestel hier niet weer
23 mei 2022 om 19:27 De saus zat er niet bij. Er werd bij de verkeerde deur aangebeld. Verder heel lekker en snel!
19 mei 2022 om 19:06 Gierig met vlees, veel te droog, geen smaak. Bezorger wist niet eens dat ik al online had betaald
18 mei 2022 om 7:37 Slechte ervaring met deze zaak. De bezorger was snel maar erg chagrijnig. M'n bestelde mix grill klopte van geen kant en de aardappelschijfjes waren nog niet gaar; bleek en slap. Toen ik belde kwam er een slap excuus. Ga maar snel failliet.
10 mei 2022 om 0:27 sonde van mn geld
1 mei 2022 om 22:26 De bestellign was top. Lekker eten. En vooral fijn dat alles vers was en dat er snelle bezorging aanwezig was.